** Workshops ONTDEK JE ELEMENT | diverse data

EEN SPEELSE MIX VAN CREATIEF BEZIG ZIJN EN BEWUSTWORDING!

De elementen vuur, lucht, water en aarde zijn een krachtige metafoor voor het indelen van karakters en menstypen. Sommige elementen zijn (te) goed in mensen ontwikkelt terwijl andere elementen nog niet voldoende uit de verf komen. Gedurende een of meerdere middagen (totaal vijf) ga je op speelse ontdekkingstocht naar de betekenis van de vijf elementen in jouw leven. Je krijgt meer verbinding met de elementen en weet ze op een voor jou gezonde en verrijkende manier in te zetten zodat je meer in balans zult leven.

Tijdens de workshops maak je met behulp van verschillende technieken (o.a. creatieve) contact met de elementen. Ervaar jij te weinig vuur, lucht, water en/of aarde in jouw leven? Of heb je juist teveel energie van een bepaald element? Dan wil je mogelijk een aantal van deze aspecten ontwikkelen.

Kom het ervaren en ontdekken!

De workshops ‘In je element’ zijn afzonderlijk te volgen maar ook als gehele cyclus.

Workshop ETHER : In Balans

IMG_6044_2_2_3Herken jij je in een of enkele van onderstaande uitspraken? Ik ben tevreden met mezelf en mijn leven. Ik ga goed om met stress en kan een redelijk evenwicht bewaren tussen rust en activiteiten. Ik ga meestal op mijn intuïtie af en kan goed met mijn emoties overweg.

Datum: maandag 19 oktober 2015

Workshop LUCHT : Idealen en dromen

IMG_6017Herken jij je in een of enkele van onderstaande uitspraken? Ik heb altijd 1001 ideeën en gedachten en kan ze goed voor het voetlicht brengen. Ik kan helder denken en analyseren en heb een wendbare geest. Ik heb idealen en visies en kan anderen hiermee van dienst zijn. Ik heb een ruime fantasie en verbeeldingsvermogen en mijn levenshouding is dat ik kan leren van het leven.

Datum: zaterdag 12 december 2015

Workshop VUUR : Het vuur in mij!

vuurHerken jij je in een of enkele van onderstaande uitspraken? Ik ben snel enthousiast voor dingen en kan me op een creatieve en speelse manier uitdrukken. Ik inspireer mezelf en anderen en neem gemakkelijk initiatieven. Ik ga helemaal voor mijn passies en dromen en kom voor mezelf op. Ik heb veel energie en ben gedreven.

Datum: zaterdag 9 januari 2016 

Workshop WATER : Verbindingen leggen

IMG_0558Herken jij je in een of enkele van onderstaande uitspraken? Ik leg en onderhoud gemakkelijk contact en ben een goede gesprekspartner. Ik heb gevoel voor sfeer en voor wat er leeft onder mensen. Ik kan mezelf goed aanpassen en hou van samenwerken en onderhandelen. Ik ben integer en betrouwbaar en kan respectvol omgaan met mijn eigen en andermans kwetsbaarheid.

Datum: vrijdag 5 februari 2016

Workshop AARDE : En nu doen!

IMG_5852_3_2_2_2_2_2_2Herken jij je in een of enkele van onderstaande uitspraken? Ik hou er niet van veel te praten en ga liever concreet aan de slag. Ik stel duidelijke doelen en ben een praktische en realistische denker. Ik werk gedisciplineerd en ga effectief met mijn tijd om. Ik werk hard en breng dingen tot stand.

Datum: zaterdag 19 maart 2016

De workshops zijn afzonderlijk te volgen maar ook als gehele cyclus.

……

Introductie workshop ONTDEK JE ELEMENT

Ontdek jouw element…

IMG_2525 IMG_2575(1)Tijdens deze middag ga je kennismaken met de elementen en met mijn werkwijze, sfeer proeven en ervaren dus! Je krijgt je meer contact met de vijf elementen.

Met behulp van een klein testje en enkele (o.a. creatieve) oefeningen wordt het je duidelijk welke elementen sterk en welke minder sterk zijn ontwikkeld. Tijdens deze ontdekkingstocht neem je je eigen vraag of thema mee om nader te onderzoeken. Deze workshop is tegen gereduceerde prijs en kan als introductie dienen voor het volgen van één van de elementen workshops of voor de gehele cyclus.

Datum: Zaterdag 3 oktober 2015 van 13.00 tot 17.00 uur.

Ben je niet aanwezig bij de introductiebijeenkomst? Geen probleem. De eerste keer dat je meedoet aan één van de workshops, neem je deel aan een inleiding op de elementen. Dit is eenmalig. Het geeft je een goed idee  wat de elementen inhouden. Doe je daarna nog mee met één of meerdere workshops, dan is de inleiding niet meer van toepassing op jou.

De workshops ONTDEK JE ELEMENT kunnen een verdiepende aanvulling zijn op een individueel coachingtraject op het gebied van loopbaan en levensvragen. Opgelet! De gehele cyclus van vijf bijeenkomsten is tegen gereduceerde prijs!  ……………………….

Data ONTDEK JE ELEMENT workshop in 2015

Zaterdagen 10 oktober, 12 december 2015, 9 januari, 6 februari en 19 maart 2016

Tijd

13.00 tot 17.00 uur

Kosten

  • Afzonderlijk te volgen voor € 55,- per workshop
  • Alle 5 data voor € 240,-
  • Introductieworkshop IN JE ELEMENT € 35,-
  • Eenmalige inleiding op de elementen € 10,-

Aanmelden?

Stuur een mail naar mariandijkhof@gmail.com en geef meteen even de datum of data door van de workshop(s) waaraan jij graag mee wilt doen. Tot dan!

Advertentie