Workshops

Ben je op zoek naar ontspanning, plezier en inzicht? Wil je je hoofd verbinden met je handen en met je hart?

DOE DAN MEE AAN EEN VAN DE CREATIEVE WORKSHOPS!

In het voorjaar 2015 zijn de workshops ‘IN JE ELEMENT’ gestart. Gezien de enthousiaste reacties staat de elementen cyclus ook dit najaar weer op de agenda. Gedurende één tot vijf middagen ga je op onderzoek naar de betekenis van de elementen Ether, Vuur, Lucht, Water en Aarde in jouw leven. Een speelse mix van creatief bezig zijn en bewustwording.

Nieuw is de INTRODUCTIE/KENNISMAKINGSBIJEENKOMST op zaterdag 12 september a.s. Hierin kun je op speelse wijze kennismaken met de cyclus IN JE ELEMENT en met mijn manier van werken. Deze workshop is tegen gereduceerde prijs!

Al velen zijn je voorgegaan in de eendaagse workshops ‘IN DE FLOW’,  ‘SPELEN MET SPEKSTEEN’ en ‘COLLAGE GEMENGDE TECHNIEK’. Een volledig verzorgde dag inclusief lunch. Je laten verrassen en meegaan met de stroom in een inspirerende omgeving en gemoedelijke sfeer.

Meer informatie vind je onder het tabblad ‘Workshops’.

Wil je samen met collega’s, familie of vriend(inn)en iets nieuws beleven op een creatieve manier? Samen een afscheid vieren of bepaalde jubilea? Met je team met een bepaald thema aan de slag? Klik dan op ‘WORKSHOPS OP MAAT’.

Wil je meer voldoening halen uit je werk? Of ben je op zoek naar (ander) werk? Dan zijn de workshops ‘IN JE ELEMENT’ en/of individuele gesprekken vast iets voor jou! Meer informatie kun je vinden onder het tabblad ‘INDIVIDUELE COACHING’.

Houden de volgende vragen jou bezig: Hoe kan ik assertiever worden, hoe vind ik een goede balans tussen werk en privé, tussen geven en nemen, hoe leg ik gemakkelijker contacten? Ook dan zijn de workshops ‘IN JE ELEMENT’ en/of individuele gesprekken iets voor jou!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Denk dan eens aan het geven van een ‘cadeaubon’!

Workshops

Workshops op maat

Individuele coaching

Cadeaubonnen

Wil je meer informatie of eens even overleggen wat voor jou de beste mogelijkheid is? Vul onderstaand formulier even in, dan neem ik contact met je op.

Advertentie