Workshops op maat

IMG_4927

Wilt u een verzorgde workshop voor uw team, familie of vriendenkring? Er zijn diverse mogelijkheden. De workshop kan op één dagdeel, een hele dag of meerdere dagen gegeven worden.

Voor de workshops gebruiken we thema’s die we in overleg samenstellen. Daar worden uiteenlopende creatieve invalshoeken bij gekozen,zoals tekenen, schilderen, boetseren, papier-maché en druktechnieken.

Het plezier in uw creatieve proces staat hierbij voorop. De ‘wonderen’ van deze ontdekkingsreis en het uiteindelijke resultaat zullen u verbazen!

  • Plaats: Apeldoorn of op locatie
  • Kosten: in overleg

Een voorbeeld:

Jaap gaat met pensioen en zijn team dat uit negen personen bestaat willen hem een creatieve belevingsworkshop aanbieden. In overleg komen we tot het thema Metamorfose. Het leven van Jaap zal een grote verandering ondergaan en de bestaande voorwerpen die we gebruiken voor een tuinbeeld ondergaan hetzelfde proces. Nog één keer werkt Jaap met zijn collega’s samen, dit keer op een speelse en creatieve manier. Nu staat het beeld in de tuin bij Jaap te pronken en kijkt hij iedere dag met plezier naar dit bijzondere afscheidscadeau. Bovendien heeft hij een mooie herinnering aan deze ontspannen en blije middag met zijn collega’s. 

Advertentie